Het consult

Ons vakkundige team hecht veel waarde aan een goede voorbereiding. Wij zetten liever 1 tattoo per artiest per dag dan dat wij zoveel mogelijk op 1 dag willen ‘ scoren’.

Een tattoo is een kunstzinnige toevoeging aan je lichaam waarbij je liever niet wil denken aan een coverup of een lasersessie.
Behalve als het een hele persoonlijk gerichte tattoo is die niet meer bij je hoort.
Het eindresultaat moet helemaal naar wens zijn. En graag met alle puntjes op de i.

Daarom bieden wij bij de grotere projecten een vrijblijvend consult aan. De (potentiele) klant kan de shop zien,  kennismaken met de tattooartiesten, uitgebreid uitleggen wat de wensen zijn en onderbouwd advies krijgen van ons.
Vaak willen mensen van te voren ook een richtprijs voor het gekozen design en die kan dan ook gegeven worden na dit inhoudelijke adviesgesprek. Als de klant tevreden is en de tattoo wil laten vereeuwigen zal een prikafspraak ingepland worden.

Een consult is gratis maar als de klant een fase verder wil en dus een afspraak wil inboeken vragen wij om een aanbetaling. Voor kleine en middelgrote projecten vragen wij € 50 en voor de grotere projecten (dagsessies) vragen wij € 100. De aanbetaling wordt uiteraard verrekend zodra de tattoo wordt afgerekend.

Klik hier als je een consult wil inplannen of informatie wil opvragen

Eén antwoord op “Het consult”

 1. Hallo,
  Mag ik vragen wat jullie per uur rekenen?
  Ik wil namelijk graag een tattoo van 25-30cm (lang) en ongeveer 15-20 cm breed,
  maar geen idee wat voor prijs ik daarvoor in gedachten zou moeten hebben.

  Mvg
  Kimberly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *