Tattooloterij

Wij ontmoeten vaak mensen die heel graag een mooie kwalitatieve tattoo willen, maar deze simpelweg niet kunnen betalen. Sparen is dan hun enige optie of in sommige gevallen gaan ze naar een slechtere shop om een goedkopere slechtere tattoo te nemen.

Dat vinden wij erg want je huid moet je net als al je andere lichaamsdelen niet verpesten en/of verminken. Een hoop kan gelaserd of gecoverd worden, maar niet alles!

Wij hebben daarom een soort tattooloterij/prijsvraag in het leven geblazen.
Spelers kopen een lootje en beantwoorden een centrale vraag (dit laatste moet van de overheid). 

Een lootje kost € 8,- en er doen minimaal 75 spelers mee (8*75=600).

Inkaholics verloot sowieso een dagsessie t.w.v. € 600,-, de door ons gesponserde prijzen ter waarde van € 300 en des te meer lootjes verkocht worden, hoe groter het prijzenpakket. 
Gemiddeld staat de prijzenpot namelijk op € 1200. En dat is helemaal niet verkeerd!

Wij kunnen daarom met grote trots verklappen dat dit een megasucces is geworden. We hebben al zoveel mensen blij kunnen maken. 


Als je dit ook een leuk initiatief vindt en een keer mee wil doen dan kan je onze FB pagina Inkaholics Rotterdam,  onze Instagramaccount Inkaholicstattoo in de gaten houden. Doe je niet aan social media dan is een reactie via ons contactformulier op deze website ook goed !

Volgende trekking is op 26 oktober 2020 !


Facebook

Eén antwoord op “Tattooloterij”

  1. Hey ik ben net 18 geworden en wil al een tijdje tatoeage maar na heel veel denken ben ik er nog niet 100% uit wat.
    Ik heb de afgelopen jaren een hoop meegemaakt en wil daarvoor iets wat daarvoor symbool staat.
    2 jaar geleden heeft mijn vader een dubbele herseninfarct gehad en toen heb ik heel erg geleerd om voor mezelf en hem te zorgen maar weet dat niet goed in een plaatje te laten vertalen, zouden jullie mij hierbij kunnen helpen? Zo ja dan hoor ik graag van jullie terug !
    Met vriendelijke groet,
    Damian

Reacties zijn gesloten.